Dantes

Adresa si informatii de contact
telefon 212310897
website http://www.dantes.ro
email
Varsta medie
Indisponibil
Vot mediu
Voteaza!
Map Dantes
Marker shadow
Marker
Harta

Fotografiisivideo

Comentarii

Dantes
0

Restaurantul Dantes este dispus pe 3 nivele si are o capacitate totala de 130 de locuri in interior si 40 de locuri pe terasa. Are un meniu diversificat, cu preparate culinare din bucataria traditionala italiana si internationala, organizeaza diverse evenimente, mese festive, nunti, botezuri, cununii, aniversari sau petreceri private.

Pe oricare dintre cele trei niveluri - parter, etaj si mansarda - Dantes va intampina intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Pasiunea unui Bucatar Sef de renume va ofera cea mai buna varietate de retete traditionale si italienesti, exceptionale atat estetic dar mai ales senzorial.

Pentru un moment de relaxare, in pauza de pranz, pentru o masa linistita sau cina de afaceri, o petrecere alaturi de cei dragi sau pur si simplu dorinta de a merge la terasa in perioada verii, sunteti bineveniti în fiecare zi la Dantes.

"...la restaurant oaspetii vin pentru a experimenta gusturi noi, nu pentru a servi ceva ce pot face foarte simplu si acasa." si toate acestea se regasesc in bucate...intocmai precum sarea...

Trebuie sa te inregistrezi sau autentifici pentru a scrie un comentariu. Inregistreaza-te / Autentificare