The Lounge

Adresa si informatii de contact
telefon 721512291
website http://www.thegang.ro/restaurant/
email
Varsta medie
Indisponibil
Vot mediu
Voteaza!
Map The Lounge
Marker shadow
Marker
Harta

Fotografiisivideo

Comentarii

smileyzulu

The lounge

scris de smileyzulu
13 mai 2013
0

THE LOUNGE Bucharest Contemporanea Cucina este noul restaurant – lounge din Calea Floreasca 111-113 cu specific italian contemporan.
Prin asocierea cu celebrul concept Officina Cucina din Italia, THE LOUNGE Bucharest aduce o noua experienta invitatilor sai. Meniul este creat de bucatarul-sef Andrea Mainardi, celebru pentru emisiunile sale difuzate de Rai Uno. Preparatele eclectice, autenticitatea produselor si prospetimea ingredientelor sunt incununate de originalitatea bucatariei italiene transpuse de bucatari in fiecare farfurie.
Meniul pranzului se diferentiaza prin varietatea felurilor de mancare si a pretului de 19 ron. Acesta include o supa, un fel principal si un desert – toate schimbandu-se zilnic, pastrand intotdeauna diversitatea.
Meniul principal al restaurantului se axeaza pe produsele autentice italiene ce se gasesc in frigiderul transparent - piesa centrala a locatiei. In fiecare seara se organizeaza un eveniment special, fie ca e vorba de preparate exclusive, muzica live, guest DJ sau o personalitate ce este host-ul serii.
Lista de vinuri este impresionanta, intotdeauna completa pentru a satisface dorintele invitatilor.

Trebuie sa te inregistrezi sau autentifici pentru a scrie un comentariu. Inregistreaza-te / Autentificare