Metalhead meeting

21 septembrie 2013 @ Arenele Romane
Share

Pe 21 septembrie, la Arenele Romane, se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului METALHEAD MEETING.

Festivalul va avea ca invitati o serie de nume de top ale scenei internationale metal si nu numai, primul mare nume confirmat fiind, in premiera in Romania: Hypocrisy! Urmeaza in cel mai scurt timp confirmarea unui al doilea headliner de talie internationala, alaturi de alte trupe straine, dar si romanesti.

HYPOCRISY (Suedia) - melodic death metal

Legenda suedeza condusa de Peter Tagtgren ajunge pentru prima data in Romania, in calitate de headliner. Hypocrisy a luat nastere undeva in 1990, ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren in Florida, unde l-a si cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation, caruia i-a promis ca urmatoarea sa vizita in S.U.A. va fi alaturi de o trupa.

Debutul Hypocrisy a insemnat Penetralia, disc lansat in 1992 si inregistrat in studioul lui Peter. Si la aceasta data este considerat unul din cel mai brutale materiale din scena death metal europeana. Un an mai tarziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atentia casei de discuri Nuclear Blast, alaturi de care Hypocrisy se bucura de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevarata putere Hypocrisy avea sa fie dezvaluita odata cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc ce a introdus pasaje atmosferice, parti melodice, parti instrumentale influentate de muzica rock si un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.

Obsesia lui Tagtgren pentru extraterestri, Illuminati si tot ce tine de domeniul SF s-a materializat in albume ce au scris istorie in scena internationala, Hypocrisy ajungand rapid in elita death metal, concertand drept cap de afis la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din Romania va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

Mai multe detalii despre trupa la:

www.hypocrisy.cc
www.facebook.com/hypocrisy

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online exclusiv pe www.metalhead.ro/bilete si www.iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP) iar in format fizic incepand cu 10 iulie in retelele de distributie Eventim, MyTicket, Bilete.ro si Biletoo, la urmatoarele preturi:

Presale:

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete

In ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)

Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Eveniment introdus de smileyzulu.

Cinemerge

Fotografiisivideo

Lounge

smileyzulu
by smileyzulu Masculin
17 septembrie 2013 la 13:07

Informatii acces, program si bilete - Finntroll si Tyr la Silver Church

Mai sunt doar 2 zile pana la concertul celor de la Finntroll, Tyr si Skalmold de duminica - 15 Septembrie, la Silver Church Club, din Bucuresti.

Concertul Finntroll, Tyr si Skalmold este acum oficial un pre-party pentru festivalul METALHEAD Meeting din data de 21 septembrie de la Arenele Romane, festival ce-i va avea ca headlineri pe HYPOCRISY si LAKE OF TEARS.

Biletele costa 90 de lei si pot fi gasite pana duminica inclusiv pe www.iabilet.ro, precum si in ziua concertului la intrare.

Finlandezii, dar si celelalte trupe promit un show complet de Folk Metal pentru fanii Bucuresteni. Evenimentul va dura nu mai putin de 5 ore, iar trupa promite sa aduca merchandise suficient pentru orice rocker dar mai ales pentru orice buzunar.

Pentru fanii nerabdatori, puteti afla ca toate trupele vor participa la o sesiune de autografe. Aceasta va avea loc la finalul concertelor, cand va veti putea intalni cu membrii Finntroll, Tyr si Skalmold la standul de merchandise amenajat in locatie, iar acestia vor acorda autografe pe CD-urile sau tricourile voastre!

Accesul publicului in locatie se va face incepand cu ora 19:00, concertele fiind programate sa inceapa la ora 20:00 cu Skalmold, urmarti de Tyr si de Finntroll. Trupele promit aproape 4 ore de folk metal si viking metal la Silver Church !

Setlist Finntroll:

Blodsvept
Solsagan
Mordminnen
Midnattens widunder
Ett folk förbannat
Nattfödd
Slaget Vid Blodsälv
En mäktig här
Intro
Svartberg
När Jättar Marschera
Under Bergets Rot
Skogsdotter
Häxbrygd
Nedgång
Korpens saga
Trollhammaren
Dråp
Jaktens Tid

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil), ci doar cu aparate neprofesionale (cele cu obiective nedetasabile). De asemenea, este interzis accesul cu aparate video de filmat si cu aparate de inregistat audio. Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente sau mancare.

Trebuie sa fi inregistrat pentru a discuta despre eveniment in lounge.
Inregistreaza-te / Autentificare