Cirque du soleil - Alegría

8 septembrie 2013 @ Romexpo
7 septembrie 2013 @ Romexpo
6 septembrie 2013 @ Romexpo
Share

Cirque du soleil revine la Bucureşti cu Alegría

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Alegría la Bucureşti! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie inclusiv, la Romexpo, Pavilionul Central.Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.Alegría include acrobații uluitoare, incluzând numărul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatică, şi numărul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginați-vă două interprete agile ce readuc la viață arta mongolă a contorsionării şi artiști jonglând cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc. Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul Power-Track, o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor. Alegría este mai mult decât un spectacol... este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele.Despre Cirque du Soleil:

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.Program (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambătă, 7 septembrie, orele 20:00

Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00BILETE:

Adulţi

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Eveniment introdus de smileyzulu.

Lounge

smileyzulu
by smileyzulu Masculin
29 august 2013 la 14:45

ÎNCĂ O REPREZENTAȚIE ALEGRIA

Prezentată de Orange

Bilete începând de azi în reţeaua EventimBucuresti, 27 august 2013 - La cererea publicului, turneul Alegría al Cirque du Soleil va fi suplimentat cu încă o reprezentație. Noul show va avea loc sâmbătă, pe 7 septembrie, începând de la ora 16.00. La spectacolele aflate deja în vânzare (5, 6, 7 și 8 septembrie) mai sunt disponibile puține locuri.După 20 de ani de turnee în peste 40 de țări, timp în care au fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, Alegría trage cortina în decembrie 2013. Românii au acum ultima șansă de a vedea acest spectacol superb, care a vrăjit inimile fanilior din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante și muzica fascinantă.Biletele pentru toate spectacolele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Prețurile biletelor pentru adulți variază de la 110 la 500 lei. Copii beneficiază de reduceri, iat biletele se pot achiziționa și în rate. Detalii pe www.eventim.ro.Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională ce include 55 de artiști şi muzicieni din 15 ţări, și este un show spectaculos de acrobație. Durează aproape 2 ore jumătate și include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate vîrstele. Fanii vor avea ocazia să urmărească cu respirația tăiată acrobații dramatice, în care sunt puse la încercare talentul și echilibrul unor artiști de renume mondial, precum numărul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.În ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc, artiști jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce Power-Track oferă spectactorilor o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.”O experiență de neratat, o adevărată bijuterie în coroana Circului” - Metro”O plăcere pentru toate simțurile, pe care e nevoie s-o vezi ca s-o crezi” - Express & StarVideo

http://s3.amazonaws.com/Arenas/Alegria/alegria-promo-roll-PAL.zip

http://s3.amazonaws.com/Arenas/Alegria/alegria-b-roll-pal.zipFoto:

http://s3.amazonaws.com/Arenas/Alegria/Alegria_Photo_Selection.zipSponsori si parteneri

Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.Despre Cirque du Soleil:

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite.Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.Despre OrangeOrange este lider de piaţă în România cu 10,200 milioane de clienţi şi venituri de 449 milioane de euro la 30 iunie 2013. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 231.5 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.LOCAŢIE:

Romexpo, Pavilionul Central, BucureștiProgram (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sâmbăta, 7 septembrie, orele 16:00 şi 20:00

Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00BILETE:

Adulti

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

smileyzulu
by smileyzulu Masculin
10 iulie 2013 la 00:30

Bucuresti, 3 iulie 2012 – Reprezentațiile Cirque du Soleil în România nu sunt afectate de întreruperea spectacolului Ka. Ca urmare a tragicului accident de sâmbâtă, când o artistă a Cirque du Soleil a murit în Las Vegas după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului Ka, reprezentațiile acestui show au fost supendate pe o perioadă nelimitată. Este primul accident fatal întâmplat în timpul unei reprezentaţii, în istoria de 30 de ani a companiei Cirque du Soleil.

Suspendarea showurilor Ka din Las Vegas nu afectează spectacolele din România. ”Ca urmare a numeroaselor mesaje primite de la posesorii de bilete, precizăm că reprezentațiile Alegria se vor desfășura conform programului anunțat, de pe 5 până pe 8 septembrie inclusiv”, spune Sorina Burlacu, Director General Events. Producția Alegria se află în ultimul an de reprezentații, după 20 de ani în arene pe tot mapamondul. Alegria a avut până acum peste 14 milioane de spectatori în peste 40 de țări.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Alegría dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

LOCAŢIE:

Romexpo, Pavilionul Central, BucureștiProgram (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambata, 7 septembrie, orele 20:00

Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00BILETE:

Adulti

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Trebuie sa fi inregistrat pentru a discuta despre eveniment in lounge.
Inregistreaza-te / Autentificare