St Blanari 14

Comentarii

smileyzulu

Regulamentul concursului Trofeul Club A - Avanpost Rock

scris de smileyzulu
7 februarie 2012 la 16:00
0

Regulamentul concursului
Trofeul Club A - Avanpost Rock

După ce a avut loc selecția live, pe scena Club A (între 1 noiembrie - 31 ianuarie), cele 31 de trupe participante vor intra în faza de competiție directă (7 februarie – 3 aprilie). În urma jurizării / clasificării vor fi desemnate primele 12 trupe care vor intra în faza de Semifinală cu concerte susținute în perioada 10 aprilie-24 aprilie.
Primele 6 trupe vor susține Finala pe 8 și 9 mai în Club A și vor participa pe scena Festivalului Club A - 2012.

Competiția directă Trofeul Club A - Avanpost Rock se va desfășura în fiecare zi de marți, ora 19.00.

Fiecare trupă prestează cu piese proprii timp de 30 de minute iar pentru concurs își vor desemna 3 piese.
Clasificarea trupelor se va face în urma aprecierilor unui juriu de specialitate format din șapte membri, conform a patru criterii de notare: originalitate, compoziție, calitatea muzicienilor/exprimare scenică.

Pentru stabilirea clasamentului celor mai bune piese intrate in concurs va exista un vot alternativ – al juriului și al publicului care se va exercita direct, în urna din club și online (imprimări audio și video pe http://www.facebook.com/TrofeulClubA)
Asupra calității pieselor cu care trupele se prezintă în concurs, se vor exprima prin vot si un număr de muzicieni: membri ai unor trupe recunoscute si confirmate de-a lungul timpului și tineri muzicieni reprezentând stilurile muzicale actuale.

Votul online se va face timp de o săptămână începând cu a doua zi (miercurea de după concert).

PS - trupele participante pot repeta 3 ore în studioul No Stress Media luni, înainte de apariția pe scena Club A între orele 10.00-20.00 (cu pauzele de schimbare de sală). Programarea trupelor se face până în vinerea anterioară concertului la numărul de telefon 0748.159.798. Pentru repetiții și detalii tehnice accesați: www.nostressmedia.ro