Club A

Adresa si informatii de contact
telefon 213161667
website http://www.cluba.ro
email
note Înființat in 1969, Club A este cel mai vechi club studențesc cu activitate neîntreruptă din Europa. Istoria rock-ului românesc se confundă cu scena clubului de pe Blănari 14. Club underground pentru trupe tinere și scenă consacrată pentru trupe celebre. Oferă petreceri tematice, concerte, seri cu Dj. Club studențesc inovator, nonconformist dar și instituție culturală. Seri de film, teatru alternativ, dezbateri. Vizitați muzeul rock-ului românesc. Prețuri pentru studenți si conexiune internet wireless gratuită. Aici, „Muzica de Club A” este la ea acasă: rock clasic, alternativ, indie, punk, electronică, 80’s & 90’s classics, charts. Club A …și devii altcineva!
Varsta medie
32
Vot mediu
Voteaza!
Map  Club A
Marker shadow
Marker
Harta

Fotografiisivideo

Comentarii

Regulamentul concursului
Trofeul Club A - Avanpost Rock

După ce a avut loc selecția live, pe scena Club A (între 1 noiembrie - 31 ianuarie), cele 31 de trupe participante vor intra în faza de competiție directă (7 februarie – 3 aprilie). În urma jurizării / clasificării vor fi desemnate primele 12 trupe care vor intra în faza de Semifinală cu concerte susținute în perioada 10 aprilie-24 aprilie.
Primele 6 trupe vor susține Finala pe 8 și 9 mai în Club A și vor participa pe scena Festivalului Club A - 2012.

Competiția directă Trofeul Club A - Avanpost Rock se va desfășura în fiecare zi de marți, ora 19.00.

Fiecare trupă prestează cu piese proprii timp de 30 de minute iar pentru concurs își vor desemna 3 piese.
Clasificarea trupelor se va face în urma aprecierilor unui juriu de specialitate format din șapte membri, conform a patru criterii de notare: originalitate, compoziție, calitatea muzicienilor/exprimare scenică.

Pentru stabilirea clasamentului celor mai bune piese intrate in concurs va exista un vot alternativ – al juriului și al publicului care se va exercita direct, în urna din club și online (imprimări audio și video pe http://www.facebook.com/TrofeulClubA)
Asupra calității pieselor cu care trupele se prezintă în concurs, se vor exprima prin vot si un număr de muzicieni: membri ai unor trupe recunoscute si confirmate de-a lungul timpului și tineri muzicieni reprezentând stilurile muzicale actuale.

Votul online se va face timp de o săptămână începând cu a doua zi (miercurea de după concert).

PS - trupele participante pot repeta 3 ore în studioul No Stress Media luni, înainte de apariția pe scena Club A între orele 10.00-20.00 (cu pauzele de schimbare de sală). Programarea trupelor se face până în vinerea anterioară concertului la numărul de telefon 0748.159.798. Pentru repetiții și detalii tehnice accesați: www.nostressmedia.ro

Trebuie sa te inregistrezi sau autentifici pentru a scrie un comentariu. Inregistreaza-te / Autentificare