Chat Noir

Adresa si informatii de contact
telefon 740100797
website http://www.clubchatnoir.ro
email
Varsta medie
Indisponibil
Vot mediu
Voteaza!
Map Chat Noir
Marker shadow
Marker
Harta

Oamenicaroraleplace

Comentarii

KultMedia

The Electro-Swing Club

scris de KultMedia
12 noiembrie 2010
0

Situat in centrul istoric, pe strada Blanari, clubul Chat Noir este gazda pasiunii pentru stiluri vechi reformulate modern. Fani inraiti ai electro-swing-ului, ascultam si dam play si unor stiluri clasice (jazz, dancehall, big band, rockabilly, funk, soul, blues, ska, reggae) dar si altora moderne (triphop, nu-jazz, nu-disco, dub).

In fiecare vineri va asteaptam la Ballroom Sizzle, o seara care imbina electro-swing, jazz mash-ups si alte unde clasice reinventate. Iar sambata la Groove Empire se mixeaza ritmuri groovy, de la creatii proaspete la “ce tare, de cand n-am mai auzit piesa asta”. Totul pentru dans. In plus, prin sesiunile live pe care le gazduieste, Chat Noir este locul unde se incheaga proiecte noi din zona electro-swing, nu-jazz, trip-hop sau funk&soul.

Dar Chat Noir nu inseamna numai petreceri si concerte. Inseamna si o lista de cocktailuri-concept unice in Bucuresti, lounge jazz/swing/funk in timpul saptamanii si vizualuri care evoca inceputurile alb-negre ale cinematografiei. Vernisajele de arta contemporana si lansarile de literatura sau presa alternativa completeaza lista de evenimente gazduite la Chat Noir.

Pentru informatii cu privire la organizarea de evenimente (petreceri, concerte, evenimente corporate etc) sunati la 0740 100 797 sau scrieti-ne la contact@clubchatnoir.ro

Program: 18.00 – ultimul client
Rezervari la: 0740 100 797

Trebuie sa te inregistrezi sau autentifici pentru a scrie un comentariu. Inregistreaza-te / Autentificare