Str. Baldovin Parcalabul , nr. 11

Comentarii

smileyzulu

Ramayana Café a lansat propria linie de produse de patiserie fină

scris de smileyzulu
14 noiembrie 2012 la 08:41
0

Ramayana Café a lansat propria linie de produse de patiserie fină
~
Bazându-se pe un spaţiu de producţie propriu, Ramayana îşi va întâmpina zilnic clienţii cu produse proaspete de Patisserie Artisanale.


Începând cu luna octombrie, Ramayana Café şi-a inaugurat propriul spaţiu de producţie, o investiţie ambiţioasă şi cu un plan de dezvoltare pe termen lung. Astfel, cafeneaua va beneficia zilnic de produse
proaspete stil Patisserie Artisanale realizate după reţete perfecţionate în ultimul an şi jumătate de o echipă dedicată de specialişti.

“Noul spaţiu de producţie este rezultatul unor planificări riguroase şi a unor investiţii substanţiale, care ne-au permis să atingem standarde superioare de calitate, atât pentru produse, cât şi pentru dotări şi instruire a personalului. Produsele noastre vor fi întotdeauna proaspete, realizate din ingrediente atent selecţionate şi după reţete perfecţionate în urma unui an întreg de testări.” declară Nona Groza, Director General Ramayana Café.

În primă etapă, produsele vor fi disponibile exclusiv la Ramayana Café, urmând ca în următoarele luni să lansăm şi serviciul de livrare şi catering.
Printre noile produse din meniul table d'hote se numără celebrele Macarons franţuzeşti cu arome diverse şi unice în Bucureşti, fursecuri cu fructe, alune şi ciocolată belgiană, trufe şi o prăjitură indiană tradiţională pentru a susţine conceptul Ramayana.

Pe lângă produsele stabile, la Ramayana va exista şi Prăjitura zilei, alta în fiecare zi: foetaje şi aluaturi complexe precum Millefeuille, Opera cake, Daquoise, tarte si torturi, Orez cu lapte, Cupcakes, Pear and apple chaussons, Croquembouche, Panna cotta, Ecler, Cheese cake, clatite, mousse-uri şi numeroase alte delicatese.
“Încă de la deschiderea cafenelei în 2008, ne-am dorit să ne surprindem clienţii mereu cu ceva nou. Acum, avem ocazia să oferim zilnic o surpriză dulce celor care ne trag pragul - să-şi îmbogăţească ziua cu gusturi noi, delicioase, mereu noi.” Nona Groza.
~
Despre Ramayana Café
Inaugurată în 2008, Ramayana Café este în continuare printre putinele locuri din Bucuresti deschise Non-Stop unde clienţii se pot bucura de o atmosfera orientală şi de produse unice, de cea mai buna calitate. Ramayana în cifre:
•Din 2008 şi până acum, Ramayana a avut uşa deschisă NON-STOP timp de 35.000 ore;
•Ramayana are 65 de sortimente de ceai de pe toate continentele, majoritatea unice în România;
•Pictura terasei Ramayana a durat 2 luni, are o dimensiune de 30 mp şi a fost primul trompe l'oeil din Bucureşti;
•Serialul muzical Ramayana Music Playground a ajuns la cea de-a 156 ediţie, însumând 312 de ore de mix live;
Începand cu toamna anului 2012, Ramayana şi-a deschis propriu spaţiu de producţie, astfel încât, toate dulciurile, precum şi ingredientele de bază pentru gustări vor fi mereu proaspete şi de calitate superioară.

Contact
Ana Tudose
Ramayana Cafe
0740007941
ana@ramayana.ro

RamayanaCafe

Ramayana Cafe

scris de RamayanaCafe
2 octombrie 2009 la 13:05
1

Ramayana Cafe este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala. Decorul demn de alcovul unui maharajah, bauturile ambrozie si muzica de soi intampina oasepetii in orice moment al zilei si al noptii pentru o experienta de neuitat.